Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

EXPO CORFU 2022 Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός | Πρόγραμμα εργαστηρίων – σεμιναρίω

Στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού, πρόκειται να διεξαχθεί η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός με διοργανωτή την ExantasGreece www.exantasgreece.com, η οποία είχε αναβληθεί λόγω Covid–19.

Η Expo Corfu 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Στην EXPO CORFU 2022 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού. Απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης, των τουριστικών καταλυμάτων, των ξενοδοχείων, των super/mini markets στο νησί της Κέρκυρας, των Παξών και της ευρύτερης περιοχής.

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2022 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι: 10.00-21.00, ενώ θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19 που θα ισχύουν το διάστημα διεξαγωγής της EXPO CORFU 2022.

Στόχος της EXPO CORFU 2022 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece.

Στο σημείο αυτό, ως Exantasgreece, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και φορείς που στήριξαν και στηρίζουν την EXPO CORFU όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ώστε παρά την αρχική αναβολή της να είμαστε σε θέση σήμερα να αναγγείλουμε τη διεξαγωγή της στις 19, 20, 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας.

Καταρχήν εκ μέρους της Exantas Greece, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις και τη συμμετοχή σας στον κύκλο Εργαστηρίων/Σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της EXPO CORFU 2022.

Σας επισυνάπτoυμε το πρόγραμμα των 3 ημερών, το οποίο περιλαμβάνει και τη θεματολογία απο πλευράς του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2022, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :

email: info@exantasgreece.com www.exantasgreece.com 
Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682
Facebook: EXPO CORFU 2022

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: https://www.exantasgreece.com/wp-content/uploads/2022/03/expo-corfu-2022-analytiko-programma.pdf

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ