Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση γυναικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Ελληνικό Περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης στο Ντουμπάι EXPO DUBAI 2020

  •  Περισσότεροι από 24.000 επισκέπτες την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Ελληνικό Περίπτερο  –  Πάνω από 500.000 συνολικά στην Έκθεση
  •  Ανοίγματα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προς κάθε κατεύθυνση κάνει η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Γυναίκες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική, οι οποίες ζουν και δραστηριοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και προβολής των Ιονίων Νήσων.

Οι προσκεκλημένες ήταν γυναίκες από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον επιχειρηματικό κόσμο, το διπλωματικό σώμα, Bloggers, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι διεθνών δικτύων γυναικών.

Η Περιφερειάρχης παρουσίασε εν συντομία τα Ιόνια Νησιά, με τα ιστορικά, πολιτισμικά & φυσικά χαρίσματά τους, τη δυναμική και σύγχρονη φυσιογνωμία τους σε όλους τους τομείς, τους σημαντικούς ρόλους που έχουν οι γυναίκες και προσκάλεσε τις παρούσες να επισκεφθούν τα Ιόνια Νησιά, είτε για διακοπές, είτε για να διοργανώσουν εκεί συναντήσεις των δικτύων τους.

Τρία βίντεο παρουσίασαν πολλές πτυχές της πραγματικότητας και της δημιουργίας στα Ιόνια Νησιά, ενώ οι προσκεκλημένες πήραν ως δώρα αρώματα παραγωγής Βασιλάκη από Κέρκυρα και Ραζή από Ζάκυνθο, τα οποία ευγενώς χορηγήθηκαν.

Η εκδήλωση έκλεισε με συνέχιση της συζήτησης και εδέσματα επτανησιακού χαρακτήρα στο εστιατόριο «ΕΥ ΖΕΙΝ» του Ελληνικού Περιπτέρου, σε φιλική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου, η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και οι συνεργάτες της συνοδευόμενοι από την Ελληνική Πρεσβεία θα έχουν συνάντηση με τους αρμόδιους στην Όπερα του Ντουμπάι, από τις πλέον σύγχρονες του κόσμου, για να προβάλλουν τις φιλαρμονικές και τις χορωδίες της Κέρκυρας και των άλλων νησιών του Ιονίου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ