Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αρχιεπίσκοπος των ψηφιακών που ακούει στο όνομα Ρούπτσος και το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολάκη

Προφανώς σιγά-σιγά ο πρώην πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται την τεράστια ζημιά που του έχει (ήδη) κάνει ο Πολάκης

Πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα (για να ακριβολογώ, την εβδομάδα που πέρασε) τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Κώστα Ρούπτσου,
προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της InDigital. Για όσους αγνοούν την ύπαρξη του ανδρός, πρόκειται για έναν επιχειρηματία που εκτινάχθηκε επί των ημερών της υπουργίας Νικολάου Παππά στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.Πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τους παίκτες που παίζουν μπάλα στο γήπεδο των ψηφιακών έργων κάνουν λόγο για τον απόλυτο κυρίαρχο στη συγκεκριμένη πιάτσα. Στους παροικούντες την ψηφιακή Ιερουσαλήμ προκαλεί και μια σχετική, θα έλεγα, εντύπωση το γεγονός της σχεδόν αυτόματης μετάβασης Ρούπτσου από τα σαλόνια της κυβέρνησης του προέδρου Τσίπρα σε εκείνα του προέδρου Μητσοτάκη.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, οφείλω να διευκρινίσω ότι, αγνοώντας ακόμα και την ύπαρξη του ανδρός, αδυνατώ να διακρίνω αν η γιγάντωση του mister InDigital συνδέεται με την τεχνογνωσία που «πουλάει» ή με τις άκρες που διαθέτει (ευρύτερα) στο σύστημα. Πάντως, όπως και να έχει, σε λίγο θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του αρχιεπισκόπου (που, ως γνωστόν, έχει ισοβιότητα) στα ψηφιακά.

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολάκη

Ένα σχετικό εμπάργκο έχει επιβληθεί (και φαίνεται) στον πολυαγαπημένο μου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Αν εξαιρέσει κανείς τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, που είναι αλήθεια ότι έχουν «πέσει» σε τόνους, δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο που να δείχνει ότι ο Τσίπρας θέλει στην κομματική βιτρίνα τον αψύ Σφακιανό. Προφανώς σιγά-σιγά ο πρώην πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται την τεράστια ζημιά που του έχει (ήδη) κάνει ο Πολάκης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 12 Μαρτίου 2022

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ