Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Κλείνει» για ΣΥΡΙΖΑ η Λινού – Πότε οριστικοποιείται το deal της υποψηφιότητας

Οι καλά γνωρίζοντες, βέβαια, τον Τσίπρα και τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος υπενθυμίζουν ότι όλα αυτά θα κριθούν την τελευταία στιγμή

Εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει ότι η καθηγήτρια Επιδημιολογίας,

 Αθηνά Λινού διατηρεί άριστες σχέσεις με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι στενοί συνεργάτες, λοιπόν, του Αλέξη Τσίπρα να ξέρετε πως την εκτιμούν δεόντως και, απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θεωρούν σχεδόν βέβαιη την υποψηφιότητά της με το κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Οι καλά γνωρίζοντες, βέβαια, τον Τσίπρα και τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος υπενθυμίζουν ότι όλα αυτά θα κριθούν την τελευταία στιγμή, καθότι στην Κουμουνδούρου καταρτίζουν -παραδοσιακά- τα ψηφοδέλτια «την τελευταία στιγμή».

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19/3

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)