Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Δένδια για την ανθρωπιστική αποστολή στη Μαριούπολη

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, προτίθεται να μεταβεί ο ίδιος στη Μαριούπολη, επικεφαλής αποστολής που θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους της πόλης

Τις ευχαριστίες του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια
, ο οποίος προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους εγκλωβισμένους κατοίκους της πολιορκημένης Μαριούπολης έστειλε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμίρ Ζελένσκι.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος γνωστοποίσε την Τρίτη προτίθεται να μεταβεί ο ίδιος στη Μαριούπολη, επικεφαλής αποστολής που θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους της πόλης. Κατά πληροφορίες η ελληνική πρόταση σχηματοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή Ερυθρό Σταυρό και θα επιχειρηθεί να υλοποιηθεί σε συνεννόηση με την ουκρανική και ρωσική κυβέρνηση.

«Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που αποφάσισε να υποστηρίξει το έργο των ανθρωπιστικών μας διαδρόμων στη Μαριούπολη, προκειμένου να σωθούν οι πολίτες μας και να μεταφερθεί ανθρωπιστική βοήθεια που είναι πολύ σημαντική για όλους εκεί».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ