Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σοκάρει η παιδοψυχολόγος που ανέλυσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας: Το παιδί κραύγαζε για βοήθεια – Η δραματική έκκληση που έκρυβε η παιδική ζωγραφιά

«Η Τζωρτζίνα όντως μαρτύρησε»

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει η παιδοψυχολογος, Χριστίνα Μπογιατζή, η οποία ήταν εκείνη που ανέλυσε – διάβασε τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας. Η κ. Μπογιατζή αποκαλύπτει ότι το παιδί μέσα από τα όσα ζωγράφισε καλούσε ουσιαστικά σε βοήθεια. Έκανε μια δραματική έκκληση για τα όσα ζούσε, καθώς όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS, «η Τζωρτζίνα αισθάνθηκε τα πάντα».

Ειδικότερα, η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως μέσω αυτών το παιδί «κραύγαζε για βοήθεια».

 «Οι δύο ζωγραφιές που ανέλυσα, που τελικά ήταν μία, αν δεν την ανέλυα, θα είχα διαπράξει και εγώ τώρα έγκλημα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπογιατζή.

«Η Τζωρτζίνα όντως μαρτύρησε, τα είδε όλα. Στις ζωγραφιές είδα το φόβο της , είδα τα φίρκη που είδε. Ο φόβος με τη φρίκη έχει μεγάλη διαφορά. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που έχει κίνηση, σε κινητοποιεί, φεύγεις να σωθείς. Στη φρίκη είναι τέτοιο το στοιχείο του σοκ που δεν μπορείς να πας πουθενά και η Τζωρτζίνα αποτύπωσε και φόβο και φρίκη. Εστιάζω σε τρία πράγματα, στην κρεμάλα, στο μαύρο κεφάλι και στον άγγελο που είναι ταυτόχρονα και πτηνό. Η Τζωρτζίνα αισθάνθηκε τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την χθεσινή της ανάρτηση που βγάζει οργή η παιδοψυχολόγος τόνισε πως «δεν θέλει να αποδώσουμε συνθήκη επιείκειας βάση ενός ψυχικού νοσήματος».

 «Για εμένα μία γυναίκα που μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά της είναι ένα παμφάγο τέρας» είπε χαρακτηριστικά.

 

Παρακάτω ένα μέρος της χθεσινής ανάρτησης της παιδοψυχολόγου:

 

«ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ! ΑΓΕΝΕΣΙΑ ΣΠΛΑΧΝΩΝ!

Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ούτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστόρημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!; Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί. Ψάχνεις τροφή για το άδειο σου εγώ, σκοτώνεις για να φας. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ξεγελάς τους πάντες, είσαι φτιαγμένη από ψέμα, χαλασμένη για πάντα. Το ξέρω αυτό το βλέμμα, το επιτηδευμένο σου “τίποτα” που πείθει τους αδαείς, τους απαίδευτους και τους λίγους. Το ξέρω αυτό το βλέμμα γιατί μέσα του κρύβεις τη φρίκη του αδιανόητου, εκεί που σέρνεσαι, εκεί κρατάς πύλες σκότους και στο τέλος υποτιμάς την αλήθεια. Χρησιμοποίησες τη ζωή άλλων για να επιβεβαιώσεις το θάνατό σου! Άψυχη, ξέρω τί είσαι, είσαι ακόμα ένα καρφί πάνω στο σταυρό, είσαι το πύον στην πληγή αλλά δεν είσαι το αίμα μέσα της».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ