Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα – Νέα «βόμβα» Κατερινόπουλου: «Η σύλληψη της Ρούλας θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό»

Δείτε τι αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο ταξίαρχος ε.α.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης θανάτου των παιδιών στην Πάτρα. Ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν από εκείνους που ποτέ δεν «μάσησε» τα λόγια του για την υπόθεση.

Έτσι, και τώρα με νέα του ανάρτηση στο twitter σημειώνει πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση έχει βαθιές ρίζες.

«Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες»

Νωρίτερα, ο κ. Κατερινόπουλος σε εμφάνισή του στο Star ανέφερε ότι πολύ σύντομα πολλοί θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση με τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο: «Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να ‘πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα’, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε μιλώντας στο Star.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ