Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Ολική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού – Θα υπερασπιστεί την κατηγορία ο Μάνος, λέει η Ρούλα (Βίντεο)

Πλέον το σκηνικό φέρει αλληλοκατηγορίες και υπονοούμενα

Νέα τροπή έχουν πάρει οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πλέον το σκηνικό φέρει αλληλοκατηγορίες και υπονοούμενα, ιδίως μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου από τις Αρχές.

Οι βασικοί «πρωταγωνιστές» της πολύκροτης υπόθεσης «έλυσαν» χθες διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλο τη σιωπή τους αλλάζοντας τακτική στο «κοινό μέτωπο» που είχαν από τις αρχές του χρόνου.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση με την μητέρα τους τοποθετήθηκε χθες επίσημα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου» υποστήριξε ο κ. Δασκαλάκης, αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον όρο «κατηγορουμένη».

Συγκεκριμένα, «όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», κατέληξε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ολική ρήξη

Η αλλαγή γραμμής πλεύσης από πλευράς του πατέρα των τριών κοριτσιών, ο οποίος είχε σταθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στο πλάι της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραχωρώντας από κοινού μέχρι και τηλεοπτική συνέντευξη, είχε ως αποτέλεσμα την ολική ρήξη και μεταξύ των οικογενειών τους, αφού ο θείος της κ. Πισπιρίγκου επιχείρησε να τον «βάλει στο κάδρο» της υπόθεσης.

«Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε» δήλωσε ο θείος της κατηγορούμενης, ενώ αιχμές για τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της άφησε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε επαφές της με τη δημοσιογράφο, Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πως η 33χρονη κατηγορούμενη, της είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».

Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της οικογένειας Πισπιρίγκου, το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη ανταπάντησε πως «δεν μπορεί να συμβεί αυτό, αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί». Την ίδια ώρα, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισήμαναν στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA πως «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

«Θα υπερασπιστεί την κατηγορία»

Μέσα από τα κρατητήρια, την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε χθες και η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ενώ εμφανίστηκε βέβαιη ότι ο πρώην άνδρας της θα υπερασπιστεί την κατηγορία εναντίον της, για να βρει δουλειά και για να έχει χρήματα να της δίνει, όπως εξήγησε η ίδια.

Αναλυτικά ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με το STAR

-Αντέχεις;
Όχι. Δεν γίνεται. Αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει, έχεις καταλάβει; Είναι άδικο.
-Έχεις μιλήσει με τον Μάνο;
Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα για να μου δίνει. Απ’ ότι κατάλαβα, θα πει ότι «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου κι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». Ότι «για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ».
-Εσύ είσαι ικανοποιημένη μ’ αυτό;
Όχι βέβαια. Μου λέει «μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου». Του λέω «είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». «Έχουνε πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», μου λέει, «με διώξανε από τη δουλειά». Και του λεώ «σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». Μου λέει «ναι, κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».
-Δηλαδή το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή, να είναι έξω και να δουλεύει.
Ναι.
-Εσένα δεν σε σκέφτεται δηλαδή;
Ούτε καν. Εδώ του είπα ότι αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, μου λέει «τι λες, είσαι με τα καλά σου να περάσω απ’ όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω;». Κι όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ