Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας για να πάρουν οι Αρχές το tablet

Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την μακάβρια αποκάλυψη για το “θαμμένο” tablet που έγινε στον αέρα της εκπομπής “Φως στο τούνελ”

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα. Νέα εξέλιξη στο απόλυτο «θρίλερ» των τελευταίων δεκαετιών με τα νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας. Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον και το tablet της Τζωρτζίνας. Για το λόγο αυτό θα γίνει εκταφή της σορού του αδικοχαμένου παιδιού…

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας αναμένουν οι Αρχές, για να ανασύρουν το tablet που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού και το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την μακάβρια αποκάλυψη για το “θαμμένο” tablet που έγινε στον αέρα της εκπομπής “Φως στο τούνελ”.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι στο τελευταίο αντίο στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα. Πλέον οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια και θα γίνει φύλλο και φτερό. Στα ίδια εργαστήρια βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε. Όπως μετέδωσε ο Alpha, η εκταφή θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα κατά την οποία κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων σταθεροί και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Τα ευρήματα έχουν οδηγηθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να αναζητηθούν επικοινωνίες και περιηγήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο τα επίμαχα χρονικά διαστήματα πριν και μετά τον θάνατο κάθε παιδιού.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το tablet της Τζωρτζίνας μεταδόθηκε χθες από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών, που ανέλαβε την κηδεία της Τζωρτζίνας. Δηλαδή η 9χρονη θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ με τα ερωτήματα πλέον να είναι πολλά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ