Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα – Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Συγκλονισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο – Συνεχίζεται ο πόλεμος με τον Μάνο Δασκαλάκη

Το ενδεχόμενο να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους σκέφτεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον Alpha, το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία της 33χρονης με συνήγορο υπεράσπισης, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα η 33χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η 33χρονη αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα της αποδίδονται, της ετέθη -κι εκείνη αμέσως αποδέχτηκε- το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εν λόγω αίτημα μπορεί να ζητηθεί στις δικαστικές αρχές κι εκείνες να αποφασίσουν αν θα το αποδεχτούν, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ, αλλά και άλλες χώρες, ωστόσο όχι στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα, η μοναδική φορά που έχει γίνει αποδεκτό τέτοιο αίτημα ήταν στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη, όπου ένας εκ των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί στην εν λόγω διαδικασία και τελικά -δεδομένων κι άλλων αποδεικτικών στοιχείων- είχε αθωωθεί.

Μένει πλέον να δούμε αν τελικά οι δυο συνήγοροι υπεράσπισης συμφωνήσουν μεταξύ τους και υποβάλλουν το σχετικό αίτημα στις αρχές, είτε τώρα, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο της ποινικής διαδικασίας.


Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου – «Θέλω να μάθω από πού βρήκε την κεταμίνη»

Νέα δήλωση, με την οποία παίρνει αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης και είπε πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος, ενώ θέλει να μάθει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ», καθώς έχει έρθει στην Αθήνα, για να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ερωτηθείς τι θα κάνει από δω και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία ότι εκείνη σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα με τη χρήση κεταμίνης, είπε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο, ο Μάνος Δασκαλάκης λέει: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ