Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με αεροπλάνα και βαπόρια η TUI στην Ελλάδα, ανοικτές οι πύλες ξενοδοχείων της

Με 62 πρόσθετες προγραμματισμένες πτήσεις τον Απρίλιο από τη Γερμανία προς την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κω και την Πελοπόννησο ξεκινά η TUI την καλοκαιρινή της σεζόν προς την Ελλάδα.

Από Γερμανία και 5 ακόμα χώρες πετούν τα αεροσκάφη προς Ελλάδα

Συνολικά ο όμιλος TUI θα προσφέρει συνολικά 40.000 πτήσεις σε 19 ελληνικά αεροδρόμια, προσφέροντας 4.500 ξενοδοχεία σε 24 ελληνικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με την TUI το 2022 θα επισκεφτούν την Ελλάδα περίπου τρία εκατομμύρια πελάτες της. Τα αεροσκάφη της θα πετούν προς τους ελληνικούς προορισμούς εκτός από την Γερμανία και από τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ολλανδία, ενώ τακτικές θα είναι οι πτήσεις σε μικρότερους προορισμούς όπως η Σάμος, η Σκιάθος και η Ζάκυνθος.

Προσθήκη δύο νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα
Περίπου 40 ξενοδοχεία στην Ελλάδα λειτουργούν με τις επωνυμίες της TUI, όπως τα Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo και TUI Kids Clubs ενώ φέτος προστέθηκαν δυο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το TUI Blue Sensatori Atlantica Caldera Palace στην Κρήτη και TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams Resort στη Ρόδο.

Το Mein Schiff 5 κατέπλευσε στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα κρουαζιέρας της TUI Cruises ξεκίνησε ήδη με επτά πλοία του στόλου Mein Schiff και πέντε πλοία της Hapag-Lloyd Cruises.

Στις 3 Απριλίου το Mein Schiff 5 αναχώρησε από το Ηράκλειο με περίπου 1.650 επιβάτες για την πρώτη φετινή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, παρατηρώντας ότι οι προορισμοί της Μεσογείου και ειδικά τα ελληνικά νησιά, βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών της.

Πηγη: epixeiro.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ