Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εγκαίνια έκθεσης Ρόρρη

Στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Δ.Ν. εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ρόρρη “Γυναίκα”.

Με τριάντα έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και δύο έργα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη που εκτίθενται για πρώτη φορά, παρουσιάζεται η γυναικεία μορφή σε ποικίλες ηλικιακές φάσεις, στάσεις και στιγμές.

Στον αντίποδα της κυρίαρχης αισθητικής, της επίπλαστης και αψεγάδιαστης εικόνας, η τέχνη του Γιώργου Ρόρρη εμμένει στην προβολή της σύγχρονης γυναίκας όπως πραγματικά είναι, χωρίς εξιδανίκευση και ωραιοποίηση.

Για την έναρξη της έκθεσης, εκτός του Γιώργου Ρόρρη βρέθηκαν ο συλλέκτης Σωτήρης Φέλιος και ο ζωγράφος Στέφανος Δασκαλάκης, Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί φίλοι της τέχνης.

Η έκθεση παρουσιάζεται στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων Περιστυλίου, θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου και είναι ελεύθερη για το κοινό.Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ