Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αναγόρευση του Αρχιμουσικού κ. Σωκράτη Άνθη σε διδάκτορα του Ιονίου πανεπιστημίου

Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε απόψε Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, στην αίθουσα τελετών του Ιονίου Πανεπιστημιου, στο ιστορικό κτήριο της Ιονίου Ακαδημίας, έλαβε χώρα η αναγόρευση του Αρχιμουσικού της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος» κ. Σωκράτη Άνθη σε επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Την αναγόρευση πραγματοποίησε ο Αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ευσταθιος Μακρης, ενώ έπαινο απηύθυνε ο εγνωσμένου κύρους Καθηγητης κ. Μιλτος Λογιάδης. 

Στον κ. Ανθη, έναν φτασμένο Μουσικό, πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας, αποδίδεται απόψε και με την διάκριση αυτή, μια επάξια τιμή για την μουσική, καλλιτεχνική και κοινωνική προσφοράς του.

Ο κ. Σωκρατης Ανθης, ως είναι γνωστό, από το 2013 κοσμεί την θέση του Αρχιμουσικού και Διευθυντή Σχολών της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος». Επομένως η εξαιρετική διάκριση αυτή περιποιεί ιδιαίτερη τιμή, συν τοις άλλοις, και στο ιστορικό Ίδρυμα μας. 

Μάλιστα, προστίθεται στο ήδη σημαντικό βιογραφικό του Αρχιμουσικού μας και ταυτόχρονα δημιουργεί ιδιαίτερους δεσμούς της «Μαντζαρος» με το Ιόνιο Πανεπιστημιο, τον πιο σημαντικό εκπαιδευτικό φορέα του τόπου μας. 

Ευχόμαστε πάντα ανοδική πορεία και υγεία. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Τριβιζας

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ