Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι κομματικές επιτυχίες και το διαζύγιο του διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου

Κατά κοινή παραδοχή πρόκειται για ένα από τα πιο αποτελεσματικά κομματικά στελέχη που αναδείχθηκαν επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη

Για τις επιτυχίες και το διαζύγιο
 του διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr, σχολιάζοντας πως είναι εξαιρετικά δύσκολο παράλληλα με τις αυξημένες υποχρεώσεις στο κόμμα και στο ΕΒΕΑ, να διαχειρίζεται κανείς με τόση μεγάλη διακριτικότητα (και κυρίως σοβαρότητα) ένα τόσο προσωπικό του θέμα, που, όπως μαθαίνουμε, εσχάτως κατέληξε στο διαζύγιο.

Τι γράφει το big mouth

Κατά κοινή παραδοχή ένα από τα πιο αποτελεσματικά κομματικά στελέχη που αναδείχθηκαν επί των ημερών της ηγεσίας Μητσοτάκη, είναι ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος.

Ένας σοβαρός άνθρωπος που παράλληλα με την κομματική του ενασχόληση εσχάτως αναπτύσσει (και) έντονη δράση και ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Για τη συμβολή του στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ, έχουν μιλήσει πολλοί και διάφοροι προεξάρχοντος του πρωθυπουργού Κυριάκου.

Για εκείνο που δεν έχει μιλήσει κανείς και αυτό είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας που διακρίνει τον άνδρα, είναι το γεγονός ότι όπως μαθαίνω εδώ και αρκετό καιρό έχουν χωρίσει οι δρόμοι του Μπρατάκου με την επί χρόνια σύζυγό του. Και το αναφέρω, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο παράλληλα με τις αυξημένες υποχρεώσεις στο κόμμα και στο ΕΒΕΑ, να διαχειρίζεται κανείς με τόση μεγάλη διακριτικότητα (και κυρίως σοβαρότητα) ένα τόσο προσωπικό του θέμα, που όπως μαθαίνω εσχάτως κατέληξε στο διαζύγιο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ