Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εγκαίνια έκθεσης Ζουρούδη – Έναρξη 15ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών

Με τα εγκαίνια της έκθεσης “Πορτολάνοι για αποπροσανατολισμένους διαβιβαστές” του Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Ζουρούδη, ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου, το 15ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ. Υδραίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μεταλληνός, ο Πρόεδρος της Πινακοθήκης κ. Μωραΐτης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών κ. Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Τ.Τ.Η.Ε. κ. Γιαννακουλόπουλος, η Πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών κ. Σιώψη και πολλά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η έκθεση παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης της Πινακοθήκης (Κήπος του Λαού) την περίοδο 12/05 – 05/06, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά)Επικοινωνία: 26610-48690 & pinakcrf1@gmail.com

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ