Η Φιορεντίνα το εκμεταλλεύτηκε και τελείωσε τον αγώνα πριν καν ξεκινήσει. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον και η Ρόμα πρέπει να διασφαλίσει σήμερα ότι θα αγωνίζεται και του χρόνου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με αγορές που βρίσκουμε στη πλατφόρμα της νοβιμπετ.

Και δεν υπάρχει καλύτερος αντίπαλος από την τελευταία της βαθμολογίας Βενέτσια. Οι φιλοξενούμενοι είναι σχεδόν σίγουρα στην Serie B καθώς για να παραμείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί απανωτά θαύματα.

ΡΟΜΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΡΟΜΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό  στο «Αρτέμιο Φράνκι» και ήδη στο 11ο λεπτό έχανε με 2-0. Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά και κατάφερε να κάνει γκολ τις πρώτες δύο ευκαιρίες που δημιούργησε. Η αντίδραση της Ρόμα δεν ήρθε ποτέ. Οι παίκτες του Μουρίνιο μετά την νίκη πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και το υπόλοιπο του αγώνα ήταν μια εύκολη, τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους.

Η Ρόμα όμως μπήκε σε κίνδυνο σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή της παρουσία την επόμενη χρονιά. Με δύο αγωνιστικές να υπολείπονται, ισοβαθμεί με Φιορεντίνα και Αταλάντα, έχοντας όμως ευκολότερο – θεωρητικά – πρόγραμμα από τις δύο. Έπεται φυσικά και ο τελικός με την Φέγιενορντ σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάτι μέσω πρωταθλήματος. Χωρίς νέες ελλείψεις η αποστολή της για σήμερα

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα N/G στις πέντε τελευταίες εντός έδρας παρουσίες της στην Serie A.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ούσα τελευταία και καθώς τα περιθώρια είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτικά, η Βενέτσια ταξιδεύει στην Ρώμη. Η ψυχολογία της είναι σαφώς ανεβασμένη μετά το 4-3 επί της Ουντινέζε και κυρίως τον τρόπο που ήρθε. Προηγήθηκε με 2-0. Η Ουντίνέζε μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 68ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή. Και ενώ όλα έδειχναν χαμένα, οι παίκτες της Βενέτσια έδωσαν τα πάντα και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς με γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις.      

Η νίκη σταμάτησε σερί 10 ηττών που έφεραν την ομάδα στην τελευταία θέση. Και σε απόσταση 5 βαθμών από την Σαλερνιτάνα, την ομάδα που αυτή τη στιγμή γλυτώνει τον υποβιβασμό. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις μαθηματικών για να αντιληφθεί κάποιος ότι αν δεν πάρει δύο νίκες η Βενέτσια τελειώνει. Αλλά και ακόμη και με αυτό το σενάριο, θα πρέπει οι υπόλοιπες ομάδες να μην πάρουν βαθμό. Άρα μιλάμε πλέον για μεταφυσικό σενάριο και όχι για κάποιο που έχει ποδοσφαιρικό ρεαλισμό. Οι Λεζερίνι, Ρομέρο και Μόντολο είναι εκτός αποστολής.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί ήττες εκτός έδρας, οι δύο χωρίς να σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρόμα μετά από την ήττα από την Φιορεντίνα λογικά θα αφήσει στην άκρη την ευρωπαϊκή πρόκληση και ασχοληθεί σοβαρά με τις αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημά της. Κάτι που αν συμβεί σημαίνει απλά ότι η Βενέτσια δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι από το «Ολύμπικο». Που είναι και το πιθανότερο σενάριο. Αν και όπως είναι φυσικό ο άσος δεν αξίζει καθόλου, αναζητάμε την στοιχηματική ευκαιρία στο να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.                 

Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις