Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σπαζοκεφαλιά για τον Τσίπρα η επιλογή νέου γραμματέα – Ποια είναι τα τρία επικρατέστερα πρόσωπα στα οποία έχει καταλήξει

Τα σενάρια επικεντρώνονται στο αν θα τοποθετηθεί και αναπληρωτής γραμματέας

Σε σπαζοκεφαλιά έχει εξελιχθεί για τον Αλέξη Τσίπρα το ζήτημα επιλογής νέου γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρόεδρος πρέπει σύντομα να ζυγίσει τα συν και τα πλην των τριών επικρατέστερων επιλογών που έχει μπροστά του.

Αν επιλέξει τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα στείλει μήνυμα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο το τελευταίο διάστημα πολιορκεί διαρκώς την Κουμουνδούρου.

Η δεύτερη… θηλυκή επιλογή του Αλ. Τσίπρα είναι η Όλγα Γεροβασίλη η οποία αφενός γνωρίζει πολύ καλά τα εσωκομματικά, αφετέρου μπορεί να απευθυνθεί και σε κεντρώους ψηφοφόρους.

Το τρίτο ενδεχόμενο είναι να παραμείνει στη θέση του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιλογή που παραμένει ισχυρή με το σκεπτικό ότι τυχόν αποχώρησή του θα ερμηνευτεί από κάποιους ως ταύτιση με το παλιό, καθώς ο νυν γραμματέας έχει καλή χημεία με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το διαχρονικά πιο ριζοσπαστικό τμήμα του κόμματος.

Πάντως, εκτός από το πρόσωπο του γραμματέα, την Κουμουνδούρου απασχολούν και άλλα ζητήματα όπως αν θα τοποθετηθεί και αναπληρωτής γραμματέας, καθώς και αν θα εκλεγεί τελικά νέα Εκτελεστική Γραμματεία ή θα αναβληθεί για αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ