Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας αναμένεται να «κλείσει» με ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Θεσσαλονικείς ουσιαστικά να καταβάλουν στον Άγιαξ την οψιόν αγοράς που είχε ο Γκόριτσα για αυτόν μετά τον δανεισμό του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναζητήσει και έναν ακόμη γκολκίπερ, αφού μετά την αποχώρηση των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Άντριγια Ζίφκοβιτς τα κενά στη θέση είναι δύο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, καθώς ο Σίντκλεϊ δύσκολα θα συνεχίσει, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακόμη κι αν ανανεώσει δεν θα λογίζεται ως βασική επιλογή. Στα υπόψη για τη θέση είναι ο Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος έπαιξε στην ομάδα δανεικός από την Τσέλσι στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου μετρώντας 17 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Φέτος έπαιξε δανεικός στη Ρέντινγκ μετρώντας 29 εμφανίσεις στην Championship, αλλά δεν θα γίνει αγορά των δικαιωμάτων του. Με την Τσέλσι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις