Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλ. Αυλωνίτης στη τελετή απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση


Συγκίνηση στη σημερινή τελετή απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου. 
Η μεγάλη τιμητική διάκριση για τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα απονεμήθηκε και σε μια «δική μας», μια Κερκυραία δημοσιογράφο, την Χριστίνα Γκερέκου της εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». 
Περηφάνια και ελπίδα, ότι η δημοσιογραφία στην περιφέρεια (κυρίως) κρατά ζωντανές αξίες και ιδανικά. Όπως το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε η Χριστίνα, της δωρεάς οργάνων και για το οποίο βραβεύτηκε. «Στο βραβείο αυτό αναγνωρίζεται το μεγαλείο της ψυχής της οικογένειας του 19χρονου Χρήστου Κούρκουλου», που δώρισε τα όργανα του αδικοχαμένου νέου κι έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας, γράφει η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τον φίλο εκδότη Γιώργο Κατσαΐτη και να υποκλιθώ στο μεγαλείο της ψυχής της οικογένειας του Χρήστου Κούρκουλου.
Δικαίως όμως, αναδείχθηκε και η σεμνότητα, η ευαισθησία, η ανάδειξη των ηθικών αξιών, η προβολή θεμάτων μακριά από εντυπωσιασμούς και ρευστές επικαιρότητες, που υπηρετεί με συνέπεια η Χριστίνα. Της άξιζε το βραβείο, θεώρησα ελάχιστο χρέος να είμαι στο πλευρό της και χαρώ μαζί της στη σημερινή βράβευση. Θερμά συγχαρητήρια στην Χριστίνα Γκερέκου, η Κέρκυρα είναι περήφανη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ