Αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα “διέλυσε” εκτός έδρας το Περιστέρι (57-92) και θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στα ημιτελικά της Basket League (η σειρά ξεκινά στις 31/05). Τραυματίστηκε ο ΜακΚίσικ αλλά οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν.

Στο game 1, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε. Μέσα στο Περιστέρι, όμως, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν… περίπατο και άφησαν ένα μεγάλο χαμόγελο στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 92-57 την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και ¨σκούπισαν” με 2-0 τη σειρά των προημιτελικών.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έφτασαν άνετα στη νίκη και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Προμηθέα Πατρών (η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες).

Για τον Ολυμπιακό, σκόραραν και οι δώδεκα που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ κορυφαίος ήταν ο Βεζένκοφ με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Ντόρσεϊ να είχε 13π. και τον Σλούκας άλλους 10π. με 7 ασίστ. Από την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς, ξεχώρισαν οι Γκίελο και Μωραΐτης με 13π. και 11π.

Να αναφέρουμε ότι στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με το Περιστέρι ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού έδειξε να έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Αμερικανός έφυγε για τον πάγκο, όπου δέχθηκε τις περιποιήσεις του ιατρικού τιμ, με τις πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο να λένε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό (δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο ματς).

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 22-51, 36-74, 57-92

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις