Η Σεαρά αγωνίζεται στην έδρα της Φορταλέζα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το μέλημά τους είναι να συγκεντρώσουν βαθμούς για να μπορέσουν να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή. Και η Σεαρά λογικά θα επιχειρήσει να το εκμεταλλευτεί.

Δείτε εδώ πληροφορίες για τις στοιχημα προσφορες*.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστροφή στις νίκες μετά το 1-0 επί της Αμέρικα. Μετά από ένα ματς αρκετά γρήγορο και με πολλές φάσεις, αλλά χωρίς οι επιθετικοί των δύο ομάδων να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, η Φορταλέζα ήταν αυτή που μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς. Βαθμοί υπερπολύτιμοι για να μπορέσει να φύγει από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Μόλις δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και καθώς επιθετικά δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα, το μέλλον της δεν είναι ακριβώς ρόδινο.

Και με βάση αυτό το να πάει μακριά στο Κύπελλο δεν αποτελεί κάποια από τις άμεσες προτεραιότητές της. Το πιθανότερο είναι ότι ο προπονητής της θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν σημαντικό ρόλο μέχρι στιγμής στην ομάδα. Ή θα δοκιμάσει τρόπους για να κάνει την ομάδα του πιο αποτελεσματική στο επιθετικό κομμάτι. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσίας.

Στατιστικά Στοιχήματος: Επτά σερί under 2.5 στην έδρα της..

 ΣΕΑΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεύτερη σερί ισοπαλία με 0-0, αυτή τη φορά με την Κουιαμπά εκτός έδρας. Η ανάγκη για βαθμούς και ο φόβος για μια πιθανή ήττα έκανε και τις δύο αντιπάλους να μπουν με μια εξαιρετικά προσεκτική προσέγγιση του αγώνα. Και οι δύο ήθελαν περισσότερο να μην χάσουν και δευτερευόντως να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Οπότε καμία δεν πήρε περιττά ρίσκα και κάπως έτσι κύλησαν και τα ενενήντα λεπτά ενός βαρετού και μάλλον άνευρου αγώνα.

Η Σεαρά επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες διοργανώσεις της ηπείρου. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός, αλλά η απόσταση που την χωρίζει από τις συνδιεκδικήτριες της είναι μικρή. Το Κύπελλο δεν είναι ακριβώς στις προτεραιότητες, αλλά με δεδομένο την αντίπαλό της στο συγκεκριμένο ζευγάρι το πιθανότερο είναι ότι θα επιχειρήσει να προκριθεί. Ξεκινώντας από σήμερα με ένα σκορ ασφαλείας για την ρεβάνς. Δεν έχει προβλήματα απουσιών για το σημερινό ματς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Ένδεκα σερί under 2.5 εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και τις δύο ομάδες δεν μπορεί κάποιος να της χαρακτηρίσει ακριβώς παραγωγικές. Και με βάση την έλλειψη ενδιαφέροντος λογικά δεν περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ. Εκτός από την προφανή – και λογικά χαμηλή – επιλογή του under θα επιχειρήσουμε να εκμεταλλευτούμε την μεγαλύτερη διάθεση που λογικά θα δείξει η φιλοξενούμενη.

 Να κερδίσει η Σεαρά (DNB)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις