Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Οι πρώτες κουβέντες του 55χρονου στους αστυνομικούς – «Ήπια μπύρες, γύρισα, η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα»

Παράλληλα, γνωστές γίνονται πληροφορίες που περιγράφουν ένα τοπίο γεμάτο από εντάσεις και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στο Κουκάκι
, με 55χρονο άνδρα να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τη 46χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, τα πρώτα λόγια του φερόμενου ως γυναικοκτόνου στους αστυνομικούς ήταν τα εξής: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα».

Παράλληλα, γνωστές γίνονται πληροφορίες που περιγράφουν ένα περιβάλλον γεμάτο από εντάσεις και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, ο άνδρας επιστρέφοντας από την έξοδό του, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη σύζυγό του και τηλεφώνησε στον γιο του, που βρισκόταν εκτός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή, ενημερώνοντάς τον για την πράξη του.

Ο γιος επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στη δολοφονημένη μητέρα του που βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος με ένα κομμάτι ύφασμα τυλιγμένο στον λαιμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ότι έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του, με την ΕΛΑΣ να τον εντοπίζει στο 59ο χλμ. της Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος του Χάρακα, όπου είχε πέσει στα βράχια, ενώ νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του.


Πήρε το γιο του και του είπε «Σκότωσα τη μητέρα σου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.

Ο 24χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. Εκείνη την ώρα, ο πατέρας του, που είχε προκαλέσει την τραγωδία είχε φύγει με το αυτοκίνητο.


Σε δήλωση προέβη αυτόπτης μάρτυρας, όπου και ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Δεν είχε προκύψει καμία φασαρία. Στις 2 η ώρα ήρθε ο γιος μου στο σπίτι και μου είπε ότι κάποιος σκότωσε κάποια. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι υπήρχε κίνηση. Η αστυνομία είχε κλείσει το δρόμο αλλά δεν γνωρίζαμε τίποτα. Δεν γνώριζα την οικογένεια, δεν είχαμε ακούσει κάτι. Αυτό που έμαθα είναι ότι ο σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του. Πήρε το αυτοκίνητο έφυγε κι στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα».

Οι φωτογραφίες του θύματος και του φερόμενου δράστη

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ