Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ενίσχυση του Κ.Λ. Κέρκυρας και Λ.Στ. Παξών στο Επίκεντρο της Συνάντησης Στ. Γκίκα με Περιφερειακό Διοικητή ΛΣ Ι. Κοντοστέργιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανο Γκίκα, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Κοντοστέργιος.

Ο κ. Γκίκας συνεχάρη τον Διοικητή για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Κατά την συζήτηση ο Βουλευτής ζήτησε την ενίσχυση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας και του Λιμενικού Σταθμού Παξών με ανθρώπινο δυναμικό, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Ο κ. Γκίκας σημείωσε επιπλέον ότι το τελευταίο διάστημα έχουν μετατεθεί ή συνταξιοδοτηθεί περισσότερα από 15 στελέχη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, χωρίς να υπάρξουν αναπληρώσεις.

Τέλος, ο Στέφανος Γκίκας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας η δωρεά του υπερσύγχρονου σκάφους από την εταιρεία REGGEBORGH INVEST. Με το νέο σκάφος, το οποίο προορίζεται για το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, η δύναμη του Κ.Λ. θα ενισχυθεί σημαντικά. Σημειώνεται ότι η μελέτη αλλά και η κατασκευή του σκάφους έγιναν υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το σκάφος αναμένεται να καταπλεύσει στην Κέρκυρα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ