Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Τον λόγο έχουν πλέον οι εισαγγελείς – Εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου για να δώσει εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα (Βίντεο)

Τα επόμενα βήματα

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη
Καλογρηά για τον τρόπο με τον όποιον έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη αναμένεται να δώσει νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας και όλα δείχνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Τα επόμενα βήματα

Οι δύο εισαγγελείς, Αντώνης Ελευθεριάνου και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας για το θρίλερ της Πάτρας και αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό, θα αποφασίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι εισαγγελείς θα είναι έτοιμοι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αποστείλουν κλήσεις για εξηγήσεις σε υπόπτους ή σε ύποπτο/η και για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.
Με βάση τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.
Και όπως όλα δείχνουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.
Να σημειωθεί πως η κλήση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα ορίζει μεν να εμφανιστεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο θα της δοθεί προθεσμία, καθώς ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ