Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γυναικοκτονία – Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 53χρονο

Έπειτα από την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 55χρονου
που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δολοφόνησε τη 46 ετών σύζυγό του στο Κουκάκι, μαχαιρώνοντας την.

Εις βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος,οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στις 12:30 έφτασε στον ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε ο 53χρονος γυναικοκτόνος, που δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12:30 ο άνδρας έφτασε στο δικαστήριο, έπειτα από τη βραχεία νοσηλεία του στο νοσοκομείο, όταν μετά την δολοφονία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Κατά δήλωση του ίδιου όταν έφυγε από το σπίτι όπου δολοφόνησε τη σύζυγό του οδήγησε το αυτοκίνητό του στον γκρεμό στην παραλιακή, γιατί όπως ισχυρίζεται ήθελε να αυτοκτονήσει.

Τη δολοφόνησε με δύο μαχαιριές στο θώρακα

Ο 53χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση τη δολοφόνησε με δύο μαχαιριές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το newsit.gr, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα.

Το ένα έκοψε αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμμορραγία, και το άλλο τρύπησε τον πνεύμονα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ