Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δολοφονία στη Ραφήνα: Σκότωσαν τον 42χρονο για τη σειρά στην τουαλέτα – Τι είπαν στους αστυνομικούς οι καθ’ομολογίαν δράστες

Οι δύο άνδρες απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα»

Οι δύο 24χρονοι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αναφορικά με τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα
, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες σύμφωνα με το iefimerida.gr, απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα», ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα, ενώ σύμφωνα με το protothema.gr,  η «φασαρία» ξεκίνησε τη στιγμή που ο 42χρονος πηγαίνοντας στην τουαλέτασκούντηξε κάποιον από την παρέα των πέντε και έγινε μικρός τσακωμός. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ

Όπως ανέφεραν οι κατηγορούμενοι οι οποίοι το απόγευμα θα βρεθούν στον εισαγγελέα, ο καβγάς ξεκίνησε για την προαναφερθείσα εντελώς ασήμαντη αφορμή εντός του μπαρ, με προσωπικό της επιχείρησης να τους χωρίζει. Στη συνέχεια, είπαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το μπαράκι, όπως και έγινε. Μαζί με τους δύο δράστες βγήκαν και δύο φίλοι τους, οι οποίοι, όπως κατέθεσαν, «δεν είχαν καμία εμπλοκή στο συμβάν».

Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται με το θύμα και να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα, ενώ ο ξάδελφος του θύματος, βγαίνοντας απ’το μαγαζί είδε τον έναν από τους δράστες να τον χτυπάει με μένος στο κεφάλι και να τον αφήνει αναίσθητο.

Μετά το γεγονός οι δράστης έφυγαν από το σημείο με ένα μπλε τζιπ, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε διάστημα 20 λεπτών στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για τον θάνατο του άνδρα ενημέρωσε την αστυνομία ο ξάδελφός του το πρωί της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν την περιοχή, σύμφωνα με το protothema.gr. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ένας αστυνομικός τρέχει με ένα φακό στο χέρι αναζητώντας τους δράστες που ενεπλάκησαν στον καβγά. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση και οι διερχόμενοι πολίτες τρέχουν να απομακρυνθούν βλέποντας τον 42χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος. Στις 2.31 έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 42χρονο και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά κατέληξε από βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 42χρονος ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς. όπως αναφέρει το ίδιο μέσο. 

Οι κατηγορούμενοι είανι κάτοικοι Ραφήνας, με τον έναν εκ των δύο να εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, δεν αποκλείεται οι δυο κατηγορούμενοι να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ