Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κύρα Κάπη – Χρήστος Ζωγράφος: Οι νέες φωτογραφίες από το γάμο τους – Το ζεϊμπέκικο, η αφιέρωση στην κουμπάρα και η… αποκαλυπτική φωτογραφία (εικόνες)

Το ζεύγος ανήρτησε νέες φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές, όπου και τους πάντρεψε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη

Οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη
και Χρήστος Ζωγράφος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο στη Τζιά, παρόντος και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ζεύγος ανήρτησε νέες φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές, όπου και τους πάντρεψε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού έγραψε το λιτό αλλά γεμάτο νόημα «Life Together» ενώ ο Χρήστος Ζωγράφος, που μοιράστηκε μία αστεία φωτογραφία της συζύγου του την ώρα που τρώει και μία άλλη όπου ο ίδιος χορεύει ζεϊμπέκικο, έγραψε: «Πάμε μαζί και μη σε νοιάζει».

Ποιοι ήταν παρόντες στον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού

Παρόντες στον γάμο ήταν ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, και μεταξύ άλλων: Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.

kapi_zografos

Το love story των συνεργατών του πρωθυπουργού

Η αποκάλυψη του µεταξύ τους ειδυλλίου έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2021, όταν η κ. Κάπη µε µια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της δηµοσιοποίησε τη σχέση της µε τον συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη.

∆ώδεκα µήνες µετά το «post της επισηµοποίησης», το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο «αγαπηµένο τους µέρος», το νησί της Τζιας, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, σε κλειστό κύκλο, µε την παρουσία των στενών τους φίλων και συνεργατών.

Το love story των δύο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 στο Μέγαρο Μαξίµου, όπου συνεργάζονται από την ηµέρα που η Νέα ∆ηµοκρατία κέρδισε τις τελευταίες εκλογές και συγκροτούν µαζί µε άλλους ειδικούς την επικοινωνιακή οµάδα του πρωθυπουργού. Οι δύο νέοι, παρά τον φόρτο εργασίας και την έντονη καθηµερινότητά τους, από πολύ νωρίς ήρθαν ιδιαίτερα κοντά και µετά από περίπου τρία χρόνια γνωριµίας παντρεύτηκαν.

kapi

Το «κορίτσι του Columbia» (έχει σπουδάσει ∆ηµοσιογραφία στο φηµισµένο πανεπιστήµιο των ΗΠΑ), που βρίσκεται στην επικοινωνιακή οµάδα του κ. Μητσοτάκη από την καµπάνια για την ανάληψη της προεδρίας της Νέας ∆ηµοκρατίας, αφού πέρασε από πολλά εγχώρια ΜΜΕ και από την εφηµερίδα «New York Times», βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του «δουλευταρά» του Μαξίµου, όπως συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Ζωγράφο όσοι γνωρίζουν τα ενδότερα του Μεγάρου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ