Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως το 18χρονο θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε και φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν προσέκρουσε στο δέντρο.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη λεωφόρο Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Tlive.

Υπενθυμίζεται πως το 18χρονο θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε και φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν προσέκρουσε στο δέντρο.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι όταν, όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Στο μεταξύ νωρίτερα, ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή, με θύμα τον 18 χρόνο φίλο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ