Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Τέσσερα στοιχεία «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την κατηγορούμενη

Τα τέσσερα νέα στοιχεία περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Τέσσερα νέα στοιχεία για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας
, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το πρώτο από τα τέσσερα νέα στοιχεία της υπόθεσης είναι η 52 σελίδων έκθεση της παιδοψυχολόγου που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια οκτώ συναντήσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Σε μία ζωγραφιά της, όπως έκρινε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα φαίνεται πως θέλει να πάρει αποστάσεις από τη μητέρα της, αλλά και να προσεγγίσει τον πατέρα της.

Επιπλέον, ενώ ζωγράφιζε πάντα χρησιμοποιώντας χρώματα, η τελευταία ζωγραφιά της έγινε μόνο στυλό, κάτι που είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του παιδιού.

Και το κυριότερο, υπάρχει μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, στην οποία γράφει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό» και δείχνει τρεις αγγέλους σε κύκλους.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ρωτήθηκε δύο φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συγκεκριμένη ζωγραφιά, με την 33χρονη να απαντά αρχικά πως η Τζωρτζίνα την έκανε μια μέρα μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Όταν ξαναρωτήθηκε, όμως, είπε πως την έκανε τρεις μέρες πριν το θάνατο της Ίριδας, όταν ήταν παρούσα σε καβγάδες των γονιών της.

Το δεύτερο από τα τέσσερα στοιχεία, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, είναι μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, ο οποίος εξέτασε και την Τζωρτζίνα και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επισημαίνει ότι «τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους».

Το τρίτο στοιχείο είναι οι συνομιλίες και τα μηνύματα SMS μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Τέλος, το τέταρτο αφορά στα αποτελέσματα του τεστ DNA της Τζωρτζίνας, καθώς είχαν υπάρξει αμφιβολίες για την πατρότητα της 9χρονης, από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι το κορίτσι ήταν παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ