Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Την πρώτη παράσταση της Μήδειας σε σκηνοθεσία Χειλάκη – Δούνια παρακολούθησαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα (Εικόνες – Βίντεο)

Οι αγκαλιές με τους πρωταγωνιστές και ο φιλικός διάλογος σε χιουμοριστικό ύφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Την πρώτη παράσταση της Μήδειας

σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη και του Μανώλη Δούνια παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, στο θέατρο Πέτρα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με τους ηθοποιούς Αθηνά Μαξίμου, τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Αναστάση Ροϊλό, ενώ μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους followers του για την παράσταση που παρακολούθησε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε τη χαρά να είμαστε απόψε εκεί, στο θέατρο Πέτρας, στη Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, στην πρώτη παράσταση της περιοδείας τους».

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν φιλικό διάλογο σε χιουμοριστικό ύφος με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ