Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με την ανώτατη διάκριση του Ταξιάρχη του Τάγματος «Εμπίστου Υπηρεσίας» τίμησε η Ρουμανία τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε εξ ονόματος της Προέδρου της Ρουμανίας Klaus Iohannis από την επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Ρουμανίας στην Αθήνα, κυρία Ciampa

Η Ρουμανία τίμησε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο με ανώτατο παράσημο.

Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, τιμήθηκε, με την ανώτατη διάκριση του Ταξιάρχη του Τάγματος «Εμπίστου Υπηρεσίας» της Ρουμανίας, την υψηλότερη διάκριση που απονέμει η Ρουμανία σε προσωπικότητες διεθνούς κύρους, ως αναγνώριση του έργου τους.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε εξ ονόματος της Προέδρου της Ρουμανίας Klaus Iohannis από την επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Ρουμανίας στην Αθήνα, κυρία Ciampa.

Ο Δ. Αβραμόπουλος τιμήθηκε για τη μεγάλη συμβολή του στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των ελληνορουμανικών σχέσεων.

Ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη διάκριση ενώ τόνισε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας τόσο διμερώς όσο και σε επίπεδο ΕΕ, συνεργασία που βασίζεται σε βαθιά ριζωμένους ιστορικούς δεσμούς και πολιτιστικές συγγένειες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ