Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Grecotel: Ταξίδι εξοικείωσης για κορυφαίους πράκτορες από το Λουξεμβούργο στα ξενοδοχεία του Ομίλου στην Κέρκυρα

Στα ξενοδοχεία της Grecotel στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης για 18 τουριστικούς πράκτορες από το Λουξεμβούργο, σε συνεργασία με την LUXAIR, του κορυφαίου Τουριστικού Οργανισμού που δραστηριοποιείται στην κεντρική Ευρώπη.

Στόχος του ταξιδιού ήταν οι επαγγελματίες του κλάδου από το Λουξεμβούργο να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοξενία, την ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς και τις κοινωνικές και ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει ο Όμιλος για τους φιλοξενούμενους στα ξενοδοχεία του. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων που υλοποιεί η Grecotel, για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της ως κορυφαίος ξενοδοχειακός Όμιλος της χώρας στις διεθνείς αγορές.

Το ταξίδι εξοικείωσης είχε σκοπό να εδραιωθεί η Κέρκυρα ως ιδιαίτερος πολιτισμικός, ιστορικός, αρχαιολογικός και γαστρονομικός προορισμός, ώστε στη μετά πανδημίας εποχή, να ενισχυθούν οι ροές επισκεπτών από την αγορά του Λουξεμβούργου προς τη χώρα μας και κατ’ επέκταση στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι πράκτορες φιλοξενήθηκαν στo ξενοδοχείo Grecotel LUX ME Daphnila Bay Dassia, όπου γνώρισαν από κοντά τις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχει το πρωτοπόρο τουριστικό προϊόν LUX ME, το οποίο αναδεικνύεται ως το πλέον δημοφιλές για απαιτητικούς επισκέπτες υψηλού οικονομικού επιπέδου παγκοσμίως. Το επιτυχημένο brand του ομίλου, το Lux Me® by Grecotel αριθμεί φέτος 5 μονάδες σε Κρήτη, Κέρκυρα, Πελοπόννησο, Κω και Ρόδο. Επίσης, οι τουριστικοί πράκτορες από το Λουξεμβούργο ήταν ανάμεσα στους πρώτους επισκέπτες που ξεναγήθηκαν στο νέο mega resort του Ομίλου, Costa Botanica, που άνοιξε πρόσφατα στην Κέρκυρα.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού εντυπωσιάστηκαν από το επιβλητικό μέγεθος και την πολυτέλεια της φύσης των ξενοδοχείων που επισκέφθηκαν, έμειναν ενθουσιασμένοι από τα υψηλά γαστρονομικά στάνταρ του Ομίλου και επιδοκίμασαν την εγκάρδια φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των ανθρώπων της Grecotel. Τους τουριστικούς πράκτορες συνόδευσε ο κος Olivier Gordenne, εκπρόσωπος της Grecotel στο Λουξεμβούργο.

O Όμιλος με την προσθήκη του νέου Costa Botanica έχει δημιουργήσει, πλέον, στην Κέρκυρα και ειδικότερα στην χερσόνησο Κομμένο, έναν διεθνή προορισμό διακοπών, τοεκ βάθρων ανακαινισμένο Corfu Imperial, το αναβαθμισμένο πεντάστερο LUX ME Daphnila Bay Dassia και το πολυτελές Eva Palace. Επιπλέον, διαθέτει το πολιτιστικό πάρκο Danilia Village, που συμπυκνώνει την αρχιτεκτονική και την ιστορία του νησιού και επιλέγεται σταθερά για τα γυρίσματα μεγάλων διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών και ως χώρος για τη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ