Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παναγιώτης Καλόγερος, Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ: Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια η χώρα γύρισε «σελίδα»


7 Ιουλίου 2019 – 7 Ιουλίου 2022, πέρασαν ήδη τρία χρόνια από τη μεγάλη εκλογική νίκη της γαλάζιας παράταξης και η χώρα πια βρίσκεται σε μια περίοδο σταθερότητας και ανάπτυξης, παρά τα δεινά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όπως την πανδημία της covid-19, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη διεθνή ενεργειακή κρίση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση του επανέφεραν στην χώρα το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας και απάλειψαν το φοβιστικό αίσθημα της αστάθειας που κυριαρχούσε στα χρόνια της «πρώτης φοράς» αριστεράς. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το οποίο συμβαίνει ισως για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνια, τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας η Ν.Δ, δημοκοπικά αλλά και στη κοινωνία δεν σημειώνει κάμψη το αντίθετο μάλιστα.
Σημασία μεγάλη όμως έχουν άλλα γεγονότα, όπως ότι η Ελλάδα ενίσχυσε τον ρόλο της παγκοσμίως και έχει πετύχει σε αυτό το χρονικό διάστημα επιτεύγματα που δεν το ΄χει κατορθώσει καμία άλλη κυβέρνηση.
Και το σημαντικότερο; Αποκαταστάθηκε η σχέση κράτους – πολίτη. Τρία χρόνια δύσκολα, τρία χρόνια με επιτυχίες για την χώρα και τους πολίτες της. Και συνεχίζουμε.

Παναγιώτης-Σπυρίδων Καλόγερος

Συντονιστής Ιονίων Νήσων

Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ