Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρία Αναστασοπούλου: Ενοχλημένη με Τσίπρα στον αέρα του «Σήμερα»: Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη

«Αυτό είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media κύριε Τσίπρα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί – Έρχεστε εδώ μέσα, και μας λέτε για τα τρολς τώρα. Καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της
με όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Τσίπρα

«Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να λέει το όνομά του, χθες έγραψε “καταδικάστηκε μόνο για δύο βιασμούς ανηλίκων”. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε

«Εγώ νομίζω ότι κάνετε λάθος ως προς αυτό. Νομίζω ότι έχετε πέσει στην παγίδα, γιατί νομίζω ότι είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media κύριε Τσίπρα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Είναι ντροπή αυτό που λέτε τώρα γιατί δεν το έχετε ψάξει. Είναι μοντάζ, το διαβάσατε κάπου στο twitter κι έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα τρολς τώρα.

Καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που είπατε γιατί δεν γράφτηκε ποτέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ