Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Θάνος Πλεύρης για το θάνατο του 49χρονου –Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη

Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλλουν ότι ο 49χρονος δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο παρόλο που είχε έντονο πόνο στην πλάτη, σύμπτωμα εμφράγματος

Προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 49χρονος Θεόδωρος Νεμουτιάνος μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να διαπιστώσει ο ίδιος τι έχει συμβεί.


Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλλουν ότι ο 49χρονος πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το βράδυ της Τετάρτης αλλά δεν έγινε δεκτός παρόλο που είχε έντονο πόνο στην πλάτη, σύμπτωμα εμφράγματος.

Σύμφωνα με καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του είπαν να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως λίγη ώρα μετά ο 49χρονος πέθανε.

Ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ