Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας – «Είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της»

Ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της

Νέα ποινική δίωξη
για ένα ακόμα κακούργημα, αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, ο οποίος αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, προχώρησε στη συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων προκύπτει ότι η 33χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση αυτή και προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας- μόλις μέσα σε δυόμισι μήνες- έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια και ο δικηγόρος της για τη νέα εξέλιξη της υπόθεσης, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και έναντι αυτής της σοβαρής κατηγορίας που της αποδίδεται.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ