Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στη δικαιοσύνη σκέφτεται να προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Καταγγέλλει παραπληροφόρηση για τον νόμο που άφησε ελεύθερο τον Λιγνάδη

Ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Μιχάλης Καλογήρου, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωση, προειδοποίησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ
εάν –όπως λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης– «δεν σταματήσει η σκόπιμη παραπληροφόρηση γύρω από τον νόμο», με τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η Κουμουνδούρου έχει αποφασίσει να κλείσει τα σενάρια που εμπλέκουν τον νόμο Παρασκευόπουλου με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς επίσης και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου για τους κώδικες του 2019.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Μιχάλης Καλογήρου σε ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωση προειδοποίησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

«Η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Όποιος δημοσιογράφος της ” Ενημέρωσης 108 ” επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προσθέτουν μάλιστα ότι η όλη ιστορία και η στάση που κρατάει η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού θα έχει συνέπειες για την ΝΔ, καθώς όπως επισημαίνουν προφανώς όλοι οι πολίτες που χειροκροτούσαν το Σαββατοκύριακο στα θέατρα όλης της χώρας δεν είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Θεωρούν δε την δήλωση του Στέλιου Πέτσα χαρακτηριστική, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών προφανώς έχει δεχθεί κύμα παραπόνων από πολίτες που πρόσκεινται στην ΝΔ και οι οποίοι εμφανίζονται εξοργισμένοι από την τροπή που έχει πάρει η ιστορία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ