Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη με τον Πρόεδρος του ΔΣΚ Γιάννη Κοντό στο Επιμελητηριο Κερκυρας

Tο μεσημέρι της Τρίτης, μετά από σχετική πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλου Μαρινάκη και του αν. Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ κ. Στελιου Κονταδακη, ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος παρευρεθη σε σύσκεψη φορέων στο Επιμελητηριο Κερκυρας. 

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν, εκτός από τους ανωτέρω, ο Προεδρος του Επιμελητηριου, ο Προεδρος του Ιατρικού Συλλογου Κερκυρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ, όπως επίσης και ο Προεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κερκυρας, καθώς και ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ κ. Στεφανος Γκικας.

Ο Προεδρος του ΔΣΚ έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον νομικο κόσμο της Κερκυρας, καθώς επίσης ως κύριο θέμα το ζήτημα της κατασκευής ενός νέου σωφρονιστικού καταστήματος στην Κέρκυρα.

Ο κ. Μαρινακης δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί ο ίδιος προσωπικά τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Οικονομου τις επόμενες μέρες, θα ενημερωθεί και θα του εκφράσει την επιθυμία να προοδεύσει ο σχεδιασμός αυτός, ενώ θα του ζητήσει να επισκεφτεί επι τούτου την Κέρκυρα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ