Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διάθεση κλιματιζόμενης αίθουσας για τη προστασία των άστεγων πολιτών σε περιπτώσεις καύσωνα.

Συνεχίζεται η διάθεση κλιματιζόμενου χώρου στο Δημοτικό Θέατρο, έως και την την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο κλιματιζόμενος χώρος θα είναι διαθέσιμος για διημέρευση και προσβάσιμος από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. το Σαββατοκύριακο.

Επιπρόσθετα, κλιματιζόμενος χώρος στο κέντρο ημέρας αστέγων από τις 9.00 π,μ. έως τις 5.00 μ.μ.  θα βρίσκεται ανοικτός τις καθημερινές ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στη διάθεση των άστεγων πολιτών.

Η πληροφόρηση των πολιτών για τη δυνατότητα χρήσης του χώρου παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Για τις λοιπές μέρες και ώρες, στα τηλέφωνα : 6976784495 & 6977546726.

Σχετική ανακοίνωση θα βρίσκεται αναρτημένη στους χώρους των ακόλουθων δομών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων:

1.    Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και                         

       Κοινωνικού Έργου, στη διεύθυνση Σαμάρα 13,

  •   ΚΕΠ Δήμου, στη διεύθυνση Σαμάρα 13,
  •   Ιστοσελίδα του Δήμου

4.    ‘Κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων”, στη διεύθυνση Σολωμού 11,

5.   ”Κοινωνικά παντοπωλεία και παροχή συσσιτίου ”       

      στη διεύθυνση Μητροπολίτου Μεθοδίου και Κολοκοτρώνη 3.

6.  ΄΄Κέντρο Κοινότητας”, Ισόγειο κατάστημα του κτιρίου του Δημοτικού    

       Θεάτρου επί της οδού Σταμάτιου Δεσύλλα.

Η υλοποίηση της δράσης γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου μας στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας, βάση των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση αστέγων σε κίνδυνο, εξαιτίας του επερχόμενου καύσωνα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ