Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ολυμπιακός: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Κορμπεράν

Νέα εποχή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος. Ένα πρόσωπο νέο, άφθαρτο, με όρεξη, ιδέες και πολύ καλές «συστάσεις», τόσο από τους προπονητικούς του δασκάλους (Μπιέλσα, Γκουαρντιόλα, Λίγιο) όσο και από τη δουλειά που έκανε στην Αγγλία.

Ένας προπονητής που ήρθε για να αποτελέσει τον διάδοχο του απολύτως επιτυχημένου Πέδρο Μαρτίνς. Και με βασικό στόχο τη βελτίωση της εικόνας και του ποδοσφαίρου που αποδίδουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Κορμπεράν έπιασε αμέσως δουλειά. Βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού από τις 18:00 το απόγευμα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, γνωρίζοντας και τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων.

Ο 39χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μελετήσει την ομάδα και είναι απόλυτα προετοιμασμένος, γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες και το ρόστερ του συλλόγου.

Κάτι που θα τον διευκολύνει για τη δύσκολη δουλειά που έχει μπροστά του και τον περιορισμένο χρόνο, μιας και σε λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (4/8, 22:00).

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ