Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μιχαηλίδου: Φέτος θα μπουν 20% περισσότερα παιδιά σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 12 Αυγούστου

Αυξημένα κατά 20% θα είναι τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς
, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, προσθέτοντας ότι και τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι διευρυμένα για τους δικαιούχους.

Ειδικότερα, η κ. Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανακοίνωσε ότι άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2022-2023.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 12 Αυγούστου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως τις 23 Αυγούστου. Η διαδικασία από πέρυσι μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά και δεν απαιτείται η προσκόμιση κάποιου άλλου δικαιολογητικού. Φέτος θα είναι σημαντικά αυξημένο και το voucher που θα λάβουν οι δικαιούχοι.

Επίσης, για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου, είναι ενιαίο για εργαζόμενους γονείς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Όλοι όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβουν το voucher, με τους δικαιούχους να υπολογίζονται περίπου σε 210.000.

Επίσης η κ. Μιχαηλίδου είπε ότι από την επόμενη σχολική χρονιά 2023-2024, το ωράριο των βρεφονηπιακών σταθμών θα διευρυνθεί και θα είναι έως τις 5 το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ