Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΝΒΑ: Κοντά σε μεγάλο trade – Θέλει Λέικερς ο Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του NBA, και απασχολεί και αυτός με τον τρόπο του την επικαιρότητα όσον αφορά τις μετακινήσεις παικτών στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ μπορεί να έχει επισημάνει πως θα μείνει στους Νετς, αλλά έχει έρθει μια πολύ δυνατή πρόταση από τους Λος Άντζελες Λέικερς, η οποία ενδιαφέρει άμεσα τον σταρ του Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με τον Γιόβαν Μπούχα του Athletic, οι Λιμνάνθρωποι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ίρβινγκ και μάλιστα έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους, καθώς ο παίκτης έχει ως προτεραιότητά του την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς σε περίπτωση αποχώρησής του από τη Νέα Υόρκη.

Το θέμα όμως είναι πότε μπορεί να γίνει ένας πιθανός «γάμος». Οι Λέικερς έχουν το αγκάθι του Ράσελ Γουέστμπρουκ, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι και πολύ εύκολο να φθάσουν σε κάποια συμφωνία ανταλλαγής.

Όμως, από το επόμενο καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι πιο απλά, καθώς ο Ίρβινγκ θα είναι free agent και ο Γουέστμπρουκ πιθανότατα δε θα περιορίζει την τωρινή ομάδα του με το συμβόλαιό του.

Επομένως, οι Νετς μπαίνουν σε δύσκολα μονοπάτια πλέον, καθώς έχουν να διαχειριστούν δύο περιπτώσεις σημαντικών παικτών τους, του Ντουράντ και τώρα και του Ίρβινγκ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ