Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου σε Τσίπρα για παρακολουθήσεις: Στο τέλος της διερεύνησης θα φανεί ποιος είναι υπέρμαχος της αλήθειας

«Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στην on camera δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ακόμη πως όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Ολόκληρη η δήλωση απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα

«Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς -ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβερνησης- και υπέρμαχος της αλήθειας».

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ