Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εθνική Νιγηρίας: Eιρωνικά tweets για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter

Με αναρτήσεις που ήθελαν να πουλήσουν φτηνό χιούμορ η Εθνική Νιγηρίας προσπάθησε να πικάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του στο νέο ξεκίνημα ενόψει του Eurobasket 2022.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστάρισμα του «Greek Freak», ο οποίος έβαλε μια φωτογραφία με τα αδέρφια του που βρίσκονται όλοι μαζί στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, γράφοντας «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Οι άνθρωποι της Εθνικής Νιγηρίας φαίνεται να πειράχτηκαν με αυτό και θέλησαν να πικάρουν τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αρχικά με ένα meme με έναν πιτσιρικά με απογοητευμένη έκφραση προσώπου.

Βλέποντας όμως ότι δεν υπήρχε αντίδραση από τον Greek Freak αποφάσισε να το… γυρίσει στην ειρωνεία και ανέβασε στα social media στιγμιότυπα από τον αγώνα Νιγηρίας – Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2012 στο Καράκας και σχόλιο: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας δεν έμειναν εκεί και χτύπησαν ξανά με μια νέα ανάρτηση όπου καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποστηρίξει την Εθνική Νιγηρίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έπονται. «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Δείτε παρακάτω όλες τις αναρτήσεις της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ