Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου; – Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες» – Ξέσπασε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας (Βίντεο)

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ. Κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 μίλησε ο πατέρας της 17χρονης από το Περιστέρι
που δολοφονήθηκε άγρια από τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της.

Ο 22χρονος βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της άτυχης Νικολέττας.

Ο ίδιος μάλιστα ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον βίαιο θάνατό της, ανέφερε για τη σύλληψη πως «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;», αναρωτήθηκε ο πατέρας.

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος, είπε «για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Σε ρώτηση για το τι θα έλεγε στον 22χρονο Πακιστανό, ο Σίμος Καρολίδης απάντησε: «Ντροπή του…Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Ο κ. Καρολίδης συμπλήρωσε επίσης ότι «από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…».

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ. Κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας για την οικογένεια που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

O 22χρονος ζήτησε και πήρε την προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί τη Δεύτερα. Έως τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ