Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τα γυρίζουν οι Νιγηριανοί: «Αγαπάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για όσα έχει προσφέρει στο άθλημα»

Μετά την ειρωνική ανάρτηση που έκαναν

Σε αλλαγή στάσης προχώρησαν οι υπεύθυνοι του λογαριασμού στο Twitter της εθνικής ομάδα μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας μετά την κατακραυγή πυο δέχτηκαν για τις ειρωνικές αντιδράσεις τους απέναντι στους αδελφούς Αντετοκούνμπο, με αφορμή μια ανάρτηση του Greek Freak ενόψει του Eurobasket.

Τα social media πήραν φωτιά μετά τις αναρτήσεις των Νιγηριανών και οι περισσότεροι στάθηκαν απέναντί τους. Έτσι, λίγες ώρες μετά υπήρξε η απαραίτητη διευκρίνιση. «Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει το σχετικό ποστ, που μπορείτε να δείτε εδώ:

O πρωταθλητής του NBA ανέβασε χθες μια φωτογραφία μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, με τη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έγραψε: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Αυτό ενόχλησε τους Νιγηριανούς που απάντησαν ειρωνικά στον Γιάννη. Ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη συνέχεια έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Στη συνέχεια έγραψαν: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ