Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Περιστέρι: Τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες είχε ο Πακιστανός που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα

Ο νεαρός με καταγωγή από το Πακιστάν έχει δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία πατρώνυμα και τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την ταυτότητα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας
στο Περιστέρι, ύστερα από τις συγκεχυμένες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ταυτοποίηση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων προκύπτει ότι ο νεαρός με καταγωγή από το Πακιστάν έχει δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία πατρώνυμα και τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα.

Επίσης, φέρεται να ήταν δηλωμένος με δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Ουδείς γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο Πακιστανός, ενώ σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές, είχε έρθει μέσω Τουρκίας, χωρίς έγγραφα ενώ φέρεται να ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.

Από την άλλη, πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

Στην πρώτη του δήλωση για αστυνομική ταυτότητα έδωσε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001. Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του ειναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

Απολογείται την Τρίτη στον ανακριτή ο κατηγορούμενος 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης για την κατηγορία της δολοφονίας της 17χρονης φίλης του στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων το πρωί της Δευτέρας, μέσω του δικηγόρου του ζήτησε περισσότερο χρόνο, ώστε να μελετήσει τη δικογραφία και να ετοιμάσει την απολογία του.

Την ίδια ώρα, παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, μέσω του δικηγόρου του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος ανέφερε ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ