Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Vertigo @ Angsana Corfu Resort & Spa. Το πιο εντυπωσιακό sky bar με μοναδική θέα στο Ιόνιο!

Το 5* Angsana Corfu Resort & Spa και το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά τους επισκέπτες του με ξεχωριστές εμπειρίες και νέες εκπλήξεις.

Φέτος το καλοκαίρι το Angsana Corfu Resort & Spa – σε μια απαράμιλλη τοποθεσία στις Μπενίτσες- καλωσόρισε το πρώτο Vertigo στην Ευρώπη στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Το φημισμένο concept μπαρ της Banyan Tree, έρχεται για να δώσει νέο νόημα στις νύχτες του νησιού και έχει α-ναδειχθεί ήδη στο απόλυτο σημείο συνάντησης.

Το Vertigo, ένα πραγματικά εντυπωσιακό sky bar, δεσπόζει στην κορυφή του resort και αποτελεί το ψηλότερο bar του νησιού χαρίζοντας πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και το κερκυραϊκό το-πίο, ενώ παράλληλα έχει δώσει ένα νέο παλμό διασκέδασης στο ειδυλλιακό rooftop του Αngsana Corfu Resort & Spa με τα μοναδικά events που φιλοξενεί.

Ένας κομψός και μοντέρνος adults only χώρος όπου η μουσική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με DJ Sets και live performances με διάσημους καλεσμένους, αλλά και τα πιο διασκεδαστικά parties:

• Δευτέρα – Κυριακή: Resident DJ Artemis
• Κάθε Τρίτη: The Violinist Live, 21:00 – 23:00
• Κάθε Πέμπτη: The Saxophone Live, 21:00 – 23:00
• Κάθε Παρασκευή: Live Jazz από τους “The Bluebirds”, 21:00 – 23:00
• Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα: Organic House Music από τους “The Norma”,
21:00 – 23:00

Οι λάτρεις του fine drinking, θα απολαύσουν εξαιρετικές επιλογές σε signature cocktails από ένα μενού που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του νησιού μέσα από γεύσεις και αρώματα εμπνευσμένα από την Κέρκυρα και όλη την Ελλάδα με την πιο πρωτότυπη παρουσιάση που δεν μπορεί παρά να κε-ντρίσει όλα τα βλέμματα. Την ίδια στιγμή μοναδικές επιλογές σε bar food θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία Vertigo.

To απόλυτο sky bar σας περιμένει για αξέχαστες βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Διεύθυνση: 11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας – Mπενιτσών, Άκρα Πούντα
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 19:00 – 01:00
Τηλέφωνο: +30 26610 22900 | +30 6955 094201
Email: Vertigo-Corfu@angsana.com

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ