Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μια υπέροχη βραδιά απο τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άφρα

“Άσπρα καράβια τα όνειρά μας” ήταν το εναρκτήριο τραγούδι  της πραγματικά επιτυχημένης και συγκινητικής  συναυλίας που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας, στην πλατεία του χωριού της Άφρας , παρουσιάζοντας τον Ελληνοκύπριο τραγουδιστ ήΜιχάλη Βιολάρη που ομολογουμένως με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή του, με την αυθεντικότητα και το μεγαλείο της απλότητάς του συνεπήρε όλους τους ακροατές. Ένας σπουδαίος ερμηνευτής – συνθέτης, ένας υπέροχος άνθρωπος!

Την συναυλία πλαισίωσαν η παιδική και μεικτή χορωδία Άφρας “Η Λαμποβίτισσα”, ο καθηγητής μουσικής κ. Ιωάννης Κούρκουλος, ο  εξαίρετος και κερκυραϊκής καταγωγής πιανίστας κ. Γεώργιος Σαλβάνος, υπό την δ/νση της κ. Αγάθης Κοσκινά.

Επιπλέον τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης κ. Μελίτα Ανδριώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής προστασίας κ. Νίκος Μηλιώτης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Χρυσούλα Τόμπρου, ο αντιδήμαρχος  Μαθρακίου και ύδρευσης κ. Βασίλης Αργυρός, ο  αντιδήμαρχος  καθαριότητας κ. Ιωάννης Σερεμέτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Μελίδης καθώς και η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ολίβια Καρδακάρη. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Κώστας Νάκος, ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη τον Γενικό Γραμματέα των ΑΧΕΠΑ κ. Νίκο Δημητρόπουλο, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Άφρας κ. Ρίγγα Σπύρο,  όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς,  αλλά κυρίως το ένθερμο κοινό που κυριολεκτικά αγκάλιασε με αγάπη όλη την βραδιά!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)