Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

7 ποιητές 7 ζωγράφοι, συναντιούνται στον Κήπο του Λαού σαν πνοή, χρώμα και ήχος της Κέρκυρας, συντροφιά με μουσική.

Οι εκδόσεις “image”, σας προσκαλούν σε μια βραδιά ποίησης, ζωγραφικής και μουσικής, με τίτλο: «7ποιητές – ζωγράφοι, σαν πνοή, χρώμα και ήχος της Κέρκυρας», την Τετάρτη 10 Αυγούστου, εννέα το βράδυ, στον Κήπο Παλαιών Ανακτόρων (Κήπος του Λαού).

Εφτά ποιητές, επτά ζωγράφοι, και ένας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, πρόσωπα που σχετίζονται ποικιλοτρόπως με την Κέρκυρα, εκθέτουν το αισθητικό «σύμπλεγμα» των καλλιτεχνικών τους μέσων.
Πρόκειται για μια επιτελεστική παρουσίαση, μεικτών τεχνών, κατά τη διάρκεια της οποίας, επτά ποιητές θα απαγγείλουν αποσπάσματα από τα βιβλία τους. Έργα των εκδόσεων “image” της κ. Μεταλληνού, που δίνουν βήμα σε νέους ποιητές και λογοτέχνες, ενώ παράλληλα επιχειρείται μερική και επιλεκτική προσέγγιση του «άχρονου καλλιτεχνικού παρόντος» της Κέρκυρας, μέσα από την σύνθεση των τριών διαφορετικών τεχνών.

Τα ποιήματα θα συνοδεύουν οι ηχητικές παρεμβάσεις του συνθέτη Βασίλη Αβδελά. Καθώς το δρώμενο θα αναδεικνύεται από τον φωτισμό, στο υπόβαθρο θα προβάλλεται το έργο ζωγραφικής που αντιστοιχεί σε κάθε ποίημα. Παράλληλα, τα έργα των επτά εικαστικών θα εκτίθενται στο χώρο στη φυσική τους μορφή.

Στην εκδήλωση θα υπάρξει μουσική παρέμβαση έκπληξη. Θα συμμετέχει η Φιόρη- Αναστασία Μεταλληνού .

Θα παρουσιαστούν οι ποιητές Κώστας Τριβιζάς, Στέλιος Ροίδης, Κώστας Λιντοβόης, Τζένη Τσέλιου, Κωνσταντίνος Γεωργάτος, Γιώργος Λαδοβρέχη

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ